2 Mayıs 2010 Pazar

Smackdown / RAW ... kişileri

Smack down

ReY mYsTeRiO

Rey Mysterio San Diego, California'da doğdu.Amcası Rey Mysterio, Sr. tarafından eğitildi.Güreşe Colibri adıyla 30 Nisan 1989'da başladı.Sonra Meksika ve Japonya'da güreşti.Psicosis ile bir çekişme yaşadıktan sonra ABD'de güreşmeye başladı.

UnDeRtAkEr

Undertaker ismiyle dövüşen güreşçi 4 kez WCW şampiyonu, 6 kez WWE şampiyonu, 10 kez World Heawyweight şampiyonu, 8 kez Dünya Tag Team şampiyonu, 4 kez de Hardcore Şampiyonu oldu. Undertaker, bütün otoriterlere göre Hulk Hogan ile beraber en başarılı güreşçi olarak kabul edilir.

TrİpLe H

Paul Michael Levesque (d.27 Temmuz 1969). Amerikalı profesyonel güreşçi aktör. Ring adı Triple H. World Wrestling Entertainment (WWE) RAW brandinde güreşmektedir. 1992'den beri WWE'dedir. Takımlar şampionasında Shawn Michealsile birlikte D-Generation X (DX) takımını oluştururlar.

BiG sHoW

Paul Donald Wight, Jr. (d. 8 Şubat 1972), daha iyi bilinen adıyla, Big Show, bir aktör ve World Wrestling Entertainment profesyonel güreşçisi. En son şampiyonluğunu RAW programında Chris Jericho ile beraber WWE Unified Tag Team kemeriyle kazandı.

cHrİs JeRiChO

Christopher Keith Irvine (d. 9 Kasım, 1970 Manhassett, New York) Chris Jericho olarak bilinen Kanadalı-Amerikalı aktör, radio sunucusu, rock müzikçisi ve güreşçidir. Şu sıralar WWE'nin SmackDown brandinde güreşmektedir, World Heavyweight şampiyonudur. Ayrıca Jericho ilk Undisputed şampiyonudur.

JeFf HaRdY

WWE'deki şöhretini kazanmadan önce OMEGA adlı bir federasyonda kardeşi Matt ile boy gösterdi. WWE ile sözleşmeimzaladıktan sonra kardeşi ile beraber bazı büyük isimlere maç kaybederek o güreşçiyi yükseltirken kendileri tecrübe kazandı. Takım olarak güreştiklerinde aksiyonlu maçlarda yaptıkları zor hareketlerle ünlendiler. Özellikle TLC maçlarında ünlenen bu takım Lita'nın onlara katılmasıyla Team Xtreme oldu. Hardy 6 kere World Tag Team Kemeri ve 1 kere WCW Tag Team Kemeri kazandı. Ocak 2010 itibariyle TNA'de yer almaya başlamıştır.

MaTt HaRdY

Matthew (Matt) Moore Hardy (d. 23 Eylül 1974) profesyonel Amerikan güreşçisi. Şu anda World Wrestling Entertainment'a (WWE) ait Smackdown brandinde çalışmaktadır. Hardy Boyz ve Team Xtreme'nin üyesi olarak kardeşi Jeff Hardy ve Lita ile beraber 1998 - 2002 arasında olduğu dönemde tanınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder